Workshop Kraft Heinz

Maandag 19 Maart waren we te gast bij de Horst Kronehoef  voor een wokshop van Kraft Heinz, georganiseerd door Jasper en Richard.

Nadat John de middag heeft geopend en Roy , een nieuw lid, werkzaam bij De Horst is verwelkomd is het tijd voor soep met een broodje.

Vervolgens verteld Richard van Kraft Heinz ons wat meer over de producten van Heinz.
Richard heef onder andere een aantal nieuwe sauzen bij die nog niet in de winkels verkrijgbaar zijn.
Nadat Richard ons helemaal op de hoogte heeft gebracht van de laatste trends op het gebied van sauzen legt hij uit wat we met deze sauzen gaan doen.

We gaan een heuse burgerwedstrijd houden, daarbij geeft Richard aan dat hij het recept van de winnaar zal voordragen bij Heinz.
Voor het maken van deze burgers ontbreekt het ons werkelijk aan niets.  Met allerlei verschillende soorten broodjes, specerijen en andere toevoegingen  gaat iedereen enthousiast van start.

Wat al snel opvalt is dat er  totaal verschillende creaties gemaakt worden.  Na ongeveer een uur bedenken, bakken en bijschaven worden de laatste burgers uit de oven gehaald, en is het dan tijd voor de boordeling.
Wat opvalt is de diversiteit.
Er staan 8 burgers op tafel, met elk een totaal andere stijl. Na lang beraad komt de jury tot de conclusie dat er onmogelijk een winnaar gekozen kan worden.
Iedereen word tot winnaar verkozen en Richard heeft ook nog eens voor iedereen een mooi Heinz goodiebag, met daarin verschillende mooie producten.
Een mooi slot van een mooie activiteit!

Richard en Jasper, erg bedankt voor  de gastvrijheid en goede organisatie.

Geert van den Eijnden