Koksvereniging Oost Brabant

Nieuwe website en logo

Koksvereniging Oost BrabantMet trots presenteren we vandaag onze nieuwe website en nieuw logo!

Koksvereniging Oost-Brabant (K-O-B) is al jaren actief als vereniging en verbindt mensen met elkaar die dezelfde passie koesteren; koken. Sinds de oprichting van KOB zijn we actief geweest in heel Nederland en hebben we al vele mooie workshops mogen volgen.

Omdat we voor ons gevoel nog maar net begonnen zijn en we nog veel meer van die prachtige culinaire avonden willen meemaken was het hoog tijd om KOB een nieuw gezicht te geven. Vanaf vandaag is onze nieuwe website dan ook online en wat zijn we trots op ons nieuwe logo.

Via onze website houden we u graag op de hoogte waar onze vereniging zoal mee bezig. Daarnaast houden we u up-to-date over komende evenementen en laten we u graag meegenieten van de mooie dingen die we als vereniging meemaken. Daarom houden we vanaf nu een nieuwspagina bij, waar we deze momenten met u kunnen delen.

Onze vereniging is klaar voor de toekomst! En deze toekomst gaat fantastisch worden. Deel jij onze passie? Dan hebben we zeker nog een warm plekje in onze hechte groep van enthousiastelingen.

Veel plezier op onze nieuwe website!

Deel dit bericht