Zelfstandig werkend kok, Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Zelfstandig werkend kok

In onze keuken werken wij met ‘Ons Menu Voor U’ waarbij patiënten zelf bepalen wat  ze eten, wanneer ze eten en met wie ze eten. Gastvrijheid staat voorop!

Voor onze afdeling koken en assembleren zoeken wij een enthousiaste en betrokken zelfstandig werkend kok.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden zijn divers en afwisselend. Je bent verantwoordelijk voor de bereiding van volwaardige voeding ten behoeve van patiënten, personeel en diverse cateringactiviteiten. Daarbij horen ook portioneer en schoonmaak werkzaamheden in de centrale keuken. Je werkt aan de hand van recepturen en werkinstructies afwisselend in verschillende onderdelen van de keuken. Tevens ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van werkgerei, apparatuur en de werkplek.  Je draagt bij aan het efficiënter en effectiever maken van ‘ons menu voor u’ door toepassing van nieuwe inzichten.

De werktijden zijn tussen 06:30 uur en 19:30 uur, je draait iedere 14 dagen een weekenddienst.

Wat vragen wij van jou?

  • Mbo 3 diploma kok (instelling/restaurant kok)
  • Kennis van de Hygiënecode, HACCP

Verder ben je een teamgerichte collega. Je kunt systematisch en netjes werken, je bent bestand tegen fysieke belasting en je hebt gevoel voor het werken met moderne apparatuur. Ervaring in gerenommeerde horeca, grootkeuken en catering is een vereiste. Uiteraard werk je in deze functie volgens de hygiënerichtlijnen.

Naast zelfstandig en meewerkend kok ben je een vakman/vrouw die staat voor kwaliteit en het optimaal bereiden van dagverse maaltijden en gerechten. Je bent iemand die multifunctioneel inzetbaar is in de centrale-keuken en het personeelsrestaurant/catering.

Wat bieden wij jou?
Een dynamische baan in een leuk team. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.  Inschaling vindt plaats in functiegroep 30 (minimaal €1.841,- en maximaal €2.741,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden. Duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon- werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets.

Interesse in deze vacature?
Ben je enthousiast en wil jij graag deel uitmaken van ‘Ons menu voor u’, reageer dan snel! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rene de Bont telefoonnummer 06-21825997.

Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 7 september versturen via het online sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken staan gepland  op woensdag 15 september.

Disclaimer:

  • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
  • Bij interne kandidaten blijft de reeds lopende arbeidsovereenkomst van kracht.
  • Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure
  • Het invullen van een vragenlijst m.b.t. de arbeidsgezondheidskundige screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Deel dit bericht