Workshop W&G Brinkhorst 19 november 2018.

Op maandag 19 november waren wij te gast bij W&G Brinkhorst in Best.
Wij werden op enthousiaste wijze ontvangen door de heren Edwin van Boxtel en Tim van Kessel.
Onder het genot van een kopje koffie / thee werd het programma van deze middag verteld en werden wij in twee groepen verdeeld.

Groep 1 ging met Tim van Kessel mee naar beneden en die kregen een rondleiding door het pand om te eindigen in de afdeling waar werd geportioneerd en meerdere andere bewerkingen.
In eerste instantie was er een quiz en deze hield in dat wij moesten raden welke 10 soorten gevogelte en/of wild er uitgestald lag op tafel.

Hierna mochten wij een kwartel uitbenen en vullen met puled gehakt en abrikozen, daarna oprollen en omwikkelen met spek.
Het ging de meeste van ons goed af en na deze interessante en leerzame workshop ging groep 1 naar boven en werd groep 2 uitgenodigd om naar beneden te gaan.

Edwin van Boxtel verraste ons op diverse lekkernijen zoals: saté van kippendij, broodje hamburger ven kipgehakt, kiprollade met een wortelstamppotje, reebiefstukje met een heerlijke champignonsaus en meer.

Wij lieten het ons bijzonder goed smaken en onder het genot van al dit lekkers en een passend drankje werd en nog een tijdje geëvalueerd en nagepraat over de geweldige middag bij W7G Brinkhorst .

Tot slot willen wij iedereen bedanken die deze middag zo tot een succes gemaakt hebben.

De notulist.