Relatiemiddag 26 oktober 2017

Op donderdag 26 oktober hebben wij voor de tweede keer een Relatiemiddag georganiseerd.

Voorafgaande aan deze activiteit zij er de nodige vergaderingen gehouden over het hoe / wat en waar wij deze Relatiemiddag zouden organiseren.
De locatie dit jaar was bij de Vitalis Woonzorggroep restaurant de Imker in Eindhoven.
Enkele bestuursleden waren al tijdig aanwezig om samen met enkele medewerkers het restaurant gezellig aan te kleden en de nodige voorbereidingen te treffen voor deze activiteit.

Om zo ongeveer half vier kwamen de eerste gasten binnen en na begroeting en kennismaking kregen zij een kir royal aangeboden als welkomstdrankje en een amuse.

Langzaam aan druppelden de gasten binnen en al gauw ontstond er een gezellige sfeer van pratende mensen en een stemmig achtergrond muziekje.

De voorzitter van onze vereniging de heer John Doomernik opende de middag met een woord van welkom aan de aanwezige gasten en vertelde in het kort het hoe en wat Koksvereniging Oost Brabant is en waar wij voor staan en het programma voor deze middag.
Tijdens zijn verhaal draaide er op de achtergrond een PowerPoint Presentatie over onze vereniging met daarin wat is KOB en foto’s van diverse activiteiten die wij de afgelopen jaren hebben gedaan.

Er werden regelmatig hapjes gepresenteerd die gemaakt waren door enkele leden van onze vereniging met sponsering van de W&G Groep en Quiks Patato Producs.

Daily Fresh Food, onze hoofd sponsor, had als reclame een roll up banner geleverd en AKB had een tafel met apparatuur en reclame materiaal  neergezet.

Halverwege de middag werd Erica Muller door de voorzitter naar voren geroepen en zij werd gehuldigd omdat zij 25 jaar lid is van onze vereniging.
Hij vertelde in het kort waar zij zoal gewekt heeft en wat haar hobby’s zijn.
Hij vertelde ook dat zij chocolade heel erg lekker vindt en daarom kreeg zij een mooi chocolade stuk gemaakt door onze patissier en lid de heer Jan Bissels.
Zij kreeg ook een oorkonde en een mooie bos bloemen uitgereikt.

Er werden nieuwe contacten gelegd en oude hernieuwd.

Tijdens deze activiteit maakte onze hoffotograaf Miriam van Gaal foto’s om deze op onze website en social media te plaatsen zodat wij altijd nog een blijvende herinnering hebben aan deze middag.

De uren verstreken en ter afsluiting kreeg men een kopje koffie / thee aangeboden met heerlijke bonbons gemaakt door onze patissier.

De voorzitter sloot af met een dankwoord aan het adres van de medewerkers van restaurant de Imker en iedereen die zijn en / of haar steentje heeft bijgedragen.

Bij het verlaten van het restaurant kon men nog een infomap meenemen met daarin diverse formulieren.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is.

Nogmaals dank aan iedereen die aan deze activiteit hebben meegewerkt want zonder hen was het niet geworden wat het geworden is.

De notulist