Partner Relatiedag 24 oktober 2019

Op donderdag 24 oktober organiseerden wij voor de derde keer een speciale middag voor onze sponsoren met als titel: “Partner Relatiedag”.

Dit keer werd de dag gehouden op locatie: Vleesboerderij Savelkouls in Empel.

Het bestuur was al tijdig aanwezig om de nodige voorbereidingen te treffen om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen.
De ontvangstruimte werd sfeervol aangekleed met statafels met een rok en een bloemetje.
Er werden diverse salades en sauzen gemaakt en de diverse barbecues werden aangestoken zodat als de gasten binnen zouden komen ze bedrijfsklaar waren.

Rond de klok van drie uur arriveerden de eerst gasten en zij kregen koffie met Buttered Rum en Atomic Buffalo Turds geserveerd.

Om vier uur opende de voorzitter de middag met een woord van welkom aan onze gasten en vertelde het een en ander over onze vereniging en waar wij voor staan.
Op de achtergrond draaide een PowerPoint Presentatie om zijn verhaal te versterken.

Hierna kreeg de heer Henri Savelkouls het woord en hij verteld vol enthousiasme over zijn mooie bedrijf, hoe het zo gekomen is en tot wat het nu is uitgegroeid.

De gasten werden achtereenvolgens getrakteerd op een Kopje soep, garnalen, asperge, met kurkumaroom en daarna Pulled Porc met coleslaw op een minibroodje.

Vervolgens werd de groep in tweeën gesplitst, de ene groep ging naar de slachterij / slagerij met Henri Savelkouls en de andere naar de winkel en bereidingsruimte met Jolanda Savelkouls.

Het was geweldig om te zien hoe goed ze het voor elkaar hebben van de stal met varkens tot slachterij en daarna de verwerking van de diverse stukken vlees en vleeswaren.

Na de diverse rondleidingen kregen de gaste achtereenvolgens: Picanha met chimichurri, Kippendij afgelakt met red Raspberry, Tomahawk  met dionnesaus, Zalm van cederhouten plankje met z+p en bruine suiker, Gemarineerde ananas met vanille bavarois  en slagroom.

Er werden nieuwe contacten gelegd en oude verstevigd, overal werd gezellig gepraat en geëvalueerd over divers deelonderwerpen die zo de revue gepasseerd waren.

 

Ter afsluiting van de middag/avond werden de heer en mevrouw Savelkouls bedankt voor hun gastvrijheid en voor het beschikbaar stellen voor de geweldige locatie.

De voorzitter sloot af en bedankte iedereen voor de komst en vermelde dat bij het naar huis gaan nog een infomap voor diegene die daar interesse klaar ligt.

De notulist