Excursie Schwartzmans BV.

Op 18 september werden we hartelijk ontvangen door Bas van de firma Schwartzmans in Waalwijk.

Onder het genot van een kopje  koffie/thee met een plak herfstcake van de lokale bakker introduceerde William Schwartzmans zich en vertelde over de historie van het bedrijf, een korte PowerPoint presentatie volgde waarin werd uitgelegd wat ze doen en waar ze voor staan: namelijk een schone veilige werkomgeving en leveren daar producten en diensten voor om dit mogelijk te maken, we maken een rondgang door het bedrijf en het valt op dat het allemaal zo georganiseerd, netjes en opgeruimd is. Dat moet ook wel want om  klantgericht te kunnen werken (bestellen tot 14.00 uur voor volgende dag levering!) moet alles wel op en top zijn.

William benadrukte dat duurzaamheid serieus word genomen door zijn bedrijf,  de elektrische auto’s stonden weer op te laden voor de volgende dag.

Bij Schwartzmans werkt men “zelfsturend” wat bijdraagt aan de verantwoordelijkheid om samen de klus te klaren.

Na een korte rit naar het nieuwe “trainingscentrum” van Schwartzmans waar we een heerlijke kleine maaltijd aangeboden kregen, startte de presentatie van de firma Diversy over hun nieuwe product lijn “SURE”.

Andre verteld dat het product 100% van landbouwproducten is gemaakt, dus plantaardig en biologisch afbreekbaar in het milieu.

De nieuwe producten zijn ECO label gecertificeerd, veilig in het gebruik en duurzaam. Door de handige doseer methode gebruik je altijd de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel en het gebruik van een veiligheidsbril en handschoenen e.d. behoren tot het verleden.

Serge en Koen demonstreerde het product in de praktijk door verschillende soorten vloeroppervlak met een nieuw product te reinigen. De nieuwe SURE ovenreiniger doet zijn werk grondig en het eindresultaat mocht er dan ook zijn.

De nieuwe SURE producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaat of oxide verbindingen meer. Aan het nieuwe vaatwasmiddel word nog gewerkt met als doel dat het straks een biologisch afbreekbaar product is.

Het was een gezellige, informatieve en gastvrije middag in Waalwijk.

Wim Pennings