Verslag van bezoek KOB op 18 april 2018 aan:
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
Na vertrek vanaf de carpoolplaats te Rosmalen om 13.15 uur arriveerde een gemotiveerd deelnemersveld van 16 personen in Rotterdam .
Na persoonscontrole werden wij door Ron en Rosalie naar de 3e etage begeleid en voorzien van koffie en chocolade brownie en maakten wij kennis met Frans Gerrits en charmante assistent .
Frans werkt alweer 7 jaren bij Unilever en is nog niets verloren van zijn fascinatie voor culinaire hoogstandjes. Ook vandaag was zijn mise en place weer vet op orde .
Onder het genot van witte wijn of frisdrank kregen wij diverse mooi opgemaakte gerechtjes
voorgeschoteld welke a la minute werden bereid :
- Taboule met gemarineerde zalm
- Glut-0 groente-cremesoep
- Scampi’s met asperges en Hollandaisesaus
- Spincrab met Hellmans cocktailsaus
Geserveerd in een antraciet gebakken Bapao-broodje en wei-sla
- Maiskipfilet met in het vlies gevuld gehakt met asperges
- Bulgar met rode ui en bonenring .
Thema van bovenstaande was : VOORJAAR !
Recepturen kan men terugvinden op : www.UFS.com
Na een heerlijke koffie nam Jasper het woord om Unilever Food Solutions te bedanken voor de prettige ontvangst op het hoofdkantoor in een schitterende entourage .
Notulist: Co Stolwijk