Wij koppelen ambachtelijk vakmanschap – sinds 1936 – aan de voedingsinzichten van nu. Wij bouwen heel gericht kennis op over producten, bereidingswijzen, eten en gezondheid. Door deze kennis, ons brede assortiment en ruime ervaring in cure, care en horeca, ontwikkelen we culinaire en gepersonaliseerde voedingsoplossingen.

The Work We Do MATTERS …….

Vandaag is Ecolab een multi-miljarden toonaangevend, wereldwijd ontwikkelaar en verkoper van hoogwaardige schoonmaakmiddelen, ongediertebestrijding, onderhoud- en reparatieproducten en –dienstverlening aan ziekenhuizen en de institutionele en industriële markt.

 

FoodFocus gaat er steeds van uit dat een beter en vollediger aanbod voor de markt te realiseren is. Door dat als uitgangspunt steeds opnieuw te koppelen aan de menselijke visie, zijn wij er in geslaagd om het bedrijf te ontwikkelen dat ons vanaf dag één voor ogen stond. FoodFocus, zoals dat nu in de markt staat: een bedrijf, waarin ervaring en bijzondere, moderne denkbeelden zich samenvoegen in originele en, vooral ook, werkzame ideeën en concepten. Altijd samen met de klant ontwikkeld en uitgebouwd tot effectieve en efficiënte producten voor de institutionele markt.


Diversey is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd innovatieve totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne aanbiedt. Ons aanbod omvat totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen, inclusief trainingen, logistiek en administratieve ondersteuning. Onze systemen zijn gericht op gebouwenonderhoud, professionele keukenhygiëne, machinale vaatwas, sanitairreiniging, textielverzorging, persoonlijke hygiëne en voedselveiligheid.

W&G Brinkhorst

De specialist in kip, kalkoen, wild & gevogelte.
Inspirerend vakmanschap en de beste producten voor foodprofessionals en voor de professionele keuken. Dat vindt u bij W&G Brinkhorst, poeliers van huis uit. Ons familiebedrijf voorziet al 60 jaar in smaak en ideeën, duidelijke productinformatie, strakke levering en voorraadmanagement.
Ervaar zelf het gemak voor maatwerk in uw keuken


Kraft Heinz

Veel van onze vertrouwde merken zijn meer dan een eeuw geleden ontwikkeld door ondernemers die kwaliteitsvoedsel maakten en de klanttevredenheid op de eerste plaats plaatsten.
Tegenwoordig is Kraft Heinz Company een wereldwijd vertrouwde producent van hoogwaardige, smakelijke en voedzame voedingsmiddelen voor alle eetmomenten.
“We kunnen onze doelen niet bereiken zonder de kennis en competenties van partners die hetzelfde doel hebben: gezonde mensen op een gezonde planeet.”