Geachte Heer/Mevrouw,

Wij, als bestuur van Koksvereniging Oost Brabant, zijn op zoek naar u als partner maar ook als adverteerder en sponsor. Koksvereniging Oost Brabant is een actieve vereniging met 30 leden.

Wie zijn wij,

Wij zijn Koksvereniging Oost-Brabant opgericht in januari 1972. Vanaf deze periode tot op heden heeft Koksvereniging Oost Brabant al vele activiteiten georganiseerd zoals workshops, bedrijven bezoeken, smaakpanels, diverse excursies en bijscholingen. Ons ledenbestand bestaat uit hoofden voedingen, teamleiders, koks, voedingsassistenten, medewerkers gastvrijheid en account managers die werkzaam zijn in instellingen, horeca, catering etc.

Wij organiseren zeven bijeenkomsten per jaar, waarin wij actuele facetten van voeding en gastvrijheid de revue laten passeren. Door middel van deze bijeenkomsten houden wij elkaar als leden samen met het bedrijfsleven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen ons vakgebied. Ook op onze website staan alle nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot onze activiteiten, maar ook de nieuwe ontwikkelingen van onze partners / adverteerders en leveranciers.

Daar mag u als partner / adverteerder natuurlijk niet ontbreken met een logo en link van uw bedrijf. Wij hebben u nodig als partner in ons werkproces Hopelijk heeft u ons nodig om onze ervaringen die wij met uw producten/diensten beleven uit te wisselen. Zo houden wij elkaar up-to-date en maken we onze doelstellingen sterker.

Mocht uw interesse gewekt zijn of heeft u nog vragen, vul dan onderstaand formulier in of neem contact op via het volgende e-mailadres: info@k-o-b.nl

Hartelijke dank.


    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    [recaptcha]