Verslag van bezoek KOB op 18 april 2018 aan:

UNILEVER FOOD SOLUTIONS

Na vertrek vanaf de carpoolplaats te Rosmalen om 13.15 uur arriveerde een gemotiveerd deelnemersveld van 16 personen in Rotterdam .

Na persoonscontrole werden wij door Ron en Rosalie naar de 3e etage begeleid en voorzien van koffie en chocolade brownie en maakten wij kennis met Frans Gerrits en charmante assistent .

Frans werkt alweer 7 jaren bij Unilever en is nog niets verloren van zijn fascinatie voor culinaire hoogstandjes. Ook vandaag was zijn mise en place weer vet op orde .

Onder het genot van witte wijn of frisdrank kregen wij diverse mooi opgemaakte gerechtjes
voorgeschoteld welke a la minute werden bereid :

  • Taboule met gemarineerde zalm
  • Glut-0 groente-cremesoep
  • Scampi’s met asperges en Hollandaisesaus
  • Spincrab met Hellmans cocktailsaus

Geserveerd in een antraciet gebakken Bapao-broodje en wei-sla

  • Maiskipfilet met in het vlies gevuld gehakt met asperges
  • Bulgar met rode ui en bonenring .

Thema van bovenstaande was : VOORJAAR !
Recepturen kan men terugvinden op : www.UFS.com

Na een heerlijke koffie nam Jasper het woord om Unilever Food Solutions te bedanken voor de prettige ontvangst op het hoofdkantoor in een schitterende entourage .
Notulist: Co Stolwijk