Verslag bezoek aan de firma Van Zutphen Service BV  20 november.

De laatste bijeenkomst van KOB 2017 het jubileumjaar, waren we welkom in Veghel.
Bij Firma van Zutphen ook voor hun een jubileumjaar.
Een bedrijf met passie.
Een van onze leden vond het belangrijk om niet alleen voeding centraal te stellen en kwam in contact met Theo van Zutphen, oprichter en eigenaar van een prachtig onderhoudsbedrijf.

Theo wist op een passionele manier te vertellen hoe hij is begonnen in het onderhoud van stoomapparaten en zo in aanraking kwam met de grootkeuken.

Hij is met de tijd meegegroeid in de moderne technieken.
Van koken in een stoomketel, naar gasgestookte, naar elektra en nu de super combiovens. Daarnaast kan het bedrijf met de evenzo gepassioneerde medewerkers alle keukenapparaten repareren.
Tevens zorgen ze er voor dat bijna alle onderdelen te verkrijgen zijn, vanuit heel de wereld.
Van een klein schroefje tot de meest gecompliceerde printplaat.

Theo heeft de 56 keukens van de Efteling in onderhoud een sprookje voor menig bedrijf.
De ovens van de perrons van de NS worden bij storing direct omgewisseld zodat de reiziger niet eens merkt dat de oven stuk was.

De ovens wordt op locatie Veghel gerepareerd en helemaal schoon en als nieuw weer klaar gezet voor de volgende wissel.

Tijdens de rondleiding zien we de koffertjes het wonderkoffertje waar alle onderdelen inzitten die de monteurs op locatie nodig hebben.
Een uitkomst simpel maar zeer doeltreffend.

Theo liet vol trost het bedrijf zien, en zijn vrouw verzorgde ondertussen een heerlijke versnapering,want de inwendige mens mocht niets te kort komen.

Samen met een goed team geeft hij advies voor eventueel te vervangen apparatuur.

Van Zutphen verkoopt zelf geen keukens of apparatuur, maar weten precies wat voor hun klanten de beste keuze zou kunnen zijn.
En het onderhoud is een andere tak van sport en daar is van Zutphen meester in met het gehele team.

Via deze weg Firma van Zutphen dank voor deze mooie afsluiting van het jubileumjaar en Theo zorgde als afsluiting dat we bij de tijd blijven.

Beste leden allen fijne feestdagen en een smaakvol 2018 gewenst

Antoon Maas